Druženje
Smučarska tekma za pokal GZ Cerkno 2013
V nedeljo 3. 3. 2013 Ob lepem sončnem vremenu, odlično pripravljeni progi in zgledni udeležbi društev smo uspešno izpeljali že drugo tekmo v veleslalomu za pokal GZ Cerkno.  
Odstranjevanje snežnega plazu 2013
V torek 22.1.2013, se je na cesto Plužnje - Maruškovec usul snežni plaz, ki je zaprl cesto.          
Predstavitev Iveco Daily GVV-1
V nedeljo 2. septembra so se pri nas oglasili gasilci PGD Gorje-Poče-Trebenče s svojim novim gasilskim vozilom GVV-1.  
Piknik PGD Plužnje 2012
  V nedeljo 24. junija smo se gasilci in gasilke ter njihovi družinski člani ponovno družili na že tradicionalnem pikniku ob dnevu državnosti Slovenije. Letošnje leto nam je prostor za piknik v Pirhovem logu odstopil Ivan Pirih, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.
Izlet veteranov 2011
V nedeljo 16. 10. 2011 smo naše veterane popeljali na krajši izlet. Zjutraj so se zbrali pred gasilskim domom in krenili proti železniški postaji Most na Soči. Tam so se s kombijem zapeljali na avtovlak, ki vozi na relacij Most na Soči - Bohinj in se z njim zapeljali do Bohinja.
Prikaz gašenja požara v kuhinji
V nedeljo, 16. 10. 2011 smo gasilci PGD Plužnje izvedli pobiranje gasilnih aparatov po vaseh, krajani pa so lahko naročili nove gasilne aparate. Kot vsa leta do sedaj so za servis gasilnih aparatov poskrbeli v PGD Spodnja Idrija. Nove gasilne aprate pa smo naročili pri Gasilski opremi iz Ljubljane. V nedeljo, 23.10.11 ob 11:00 smo v Otaležu pred osnovno šolo krajanom razdelil pregledane in nove gasilne aparate. Sledil je prikaz pravilnega in nepravilnega gašenja kuhinjskega požara za primer ko zagori olje v ponvi.   
Oktober - Mesec požarne varnosti
Vsi, ki bi želeli dati pregledati svoje gasilne aparate, oziroma kupiti nove, se nam pridružite v nedeljo, 16. oktobra. Člani PGD Plužnje bomo prevzeli vaše gasilne aparate in pobrali naročila za nove.        
Izlet po slovenski obali z ladjo
V nedeljo 28. 8. 2011 je PGD Plužnje organiziralo enodnevni izlet z ladjo "BURJA" po slovenski obali. Izleta sa so se udeležili člani in članice gasilskega društva s svojimi družinskimi člani, ter člani DLG Stari meh Lazec.    
Gasilski piknik 2011
V soboto, 25.6.2011 so potekale tradicionalne gasilsko športne igre s piknikom, članov in mladine iz PGD Plužnje. Ob 9h smo se odpravili iz Pluženj, z vso potrebno opremo za igre in piknik, ki je potekal na travniku v Pirhovem logu.
Maraton Franja 2011
V nedeljo, 12. 6. 2011 smo, sodelovali pri varovanju cestnih zapor na maratonu Franja. Letos je sodelovalo 19 gasilcev iz gasilskega društva Plužnje. Razporejeni pa smo bili po cestnih odsekih od Vrščeve do Straže.

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm