Druženje Izleti

izlet_veterani_2011V nedeljo 16. 10. 2011 smo naše veterane popeljali na krajši izlet. Zjutraj so se zbrali pred gasilskim domom in krenili proti železniški postaji Most na Soči. Tam so se s kombijem zapeljali na avtovlak, ki vozi na relacij Most na Soči - Bohinj in se z njim zapeljali do Bohinja.

Preberite več ...

izlet_po_slovenski_obaliV nedeljo 28. 8. 2011 je PGD Plužnje organiziralo enodnevni izlet z ladjo "BURJA" po slovenski obali. Izleta sa so se udeležili člani in članice gasilskega društva s svojimi družinskimi člani, ter člani DLG Stari meh Lazec.

 

 Preberite več ...

pohod_bevkov_vrh_2011V soboto 19.2.2011. Je društvo ljudskih godcev Stari meh iz Lazca organiziralo že drugi nočni pohod na Bevkov vrh. Na poti na vrh so lahko pohodniki uživali v pravi zimski idili. Vse udeležencev je bilo 23. Letos je šla z njimi tudi mlada skupina gasilcev z lestvijo, ki so jo na vrhu dvignili z vrmi, nanjo pa se je povzpel Rado in na vrhu raztegnil slovensko zastavo in tako simbolično povišali naš vrh za celih deset metrov. Vseh pohodnikov je bilo tokrat 23.Preberite več ...

izlet_2009slikaNovembra smo organizirali izlet gasilcev. Pot nas je vodila proti Sežani, kjer smo imeli prvi postanek ob avtocesti. V Lokvi smo si ogledali vojni muzej pot nas je natovodila do kleti Vina Kras kjer smo gegustirali vina in si ogledali vinske kleti, ogledali smo si tudi proizvodnjo terana v kleti. Sledil je ogled gasilske brigade v Sežani.
Preberite več ...

izlet_veteranislika

Veterane našega gasilskega društva smo popeljali na krajši izlet po dolini Soče. Ogledali so si Hudičev most, Kostnico nad Kobaridom, ki je bila postavljena padlim italijanskim vojakom med prvo svetovno vojno

Preberite več ...

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm