Druženje Ostalo

tekmovanje3V nedeljo 3. 3. 2013 Ob lepem sončnem vremenu, odlično pripravljeni progi in zgledni udeležbi društev smo uspešno izpeljali že drugo tekmo v veleslalomu za pokal GZ Cerkno.

 

Preberite več ...

gvv-1_2012V nedeljo 2. septembra so se pri nas oglasili gasilci PGD Gorje-Poče-Trebenče s svojim novim gasilskim vozilom GVV-1.


 

Preberite več ...

prikaz_gasenja_otalezV nedeljo, 16. 10. 2011 smo gasilci PGD Plužnje izvedli pobiranje gasilnih aparatov po vaseh, krajani pa so lahko naročili nove gasilne aparate. Kot vsa leta do sedaj so za servis gasilnih aparatov poskrbeli v PGD Spodnja Idrija. Nove gasilne aprate pa smo naročili pri Gasilski opremi iz Ljubljane.

V nedeljo, 23.10.11 ob 11:00 smo v Otaležu pred osnovno šolo krajanom razdelil pregledane in nove gasilne aparate. Sledil je prikaz pravilnega in nepravilnega gašenja kuhinjskega požara za primer ko zagori olje v ponvi. 

 

Preberite več ...

mesec_pozarne_varnosti_2011Vsi, ki bi želeli dati pregledati svoje gasilne aparate, oziroma kupiti nove, se nam pridružite v nedeljo, 16. oktobra. Člani PGD Plužnje bomo prevzeli vaše gasilne aparate in pobrali naročila za nove.

 

 

 

 

Preberite več ...

maraton_franja_2011V nedeljo, 12. 6. 2011 smo, sodelovali pri varovanju cestnih zapor na maratonu Franja. Letos je sodelovalo 19 gasilcev iz gasilskega društva Plužnje. Razporejeni pa smo bili po cestnih odsekih od Vrščeve do Straže.

Preberite več ...

dan_zascite_in_resevanja_slika

Na lepo sončno soboto 19.6.2010 se je odvil ''Dan zaščite in reševanja v Cerknem'', ki ga je  pripravilo PGD Cerkno. Obiskovalci so lahko videli predstavitev vseh služb s katerimi sodelujejo gasilske enote v okviru zaščite in reševanja. Predstavila so se trgovska podjetja Webo, Mistar, Gasilska Oprema, Stami, Ziegler S.
Preberite več ...

maraton_franja_2010

Na lepo sončno nedeljo 13. junija. 2010 smo, tako kot že več let do sedaj, sodelovali pri varovanju cestnih zapor na maratonu Franja. Letos je sodelovalo 20 gasilcev iz gasilskega društva Plužnje. Razporejeni smo bili po cestnih odsekih od Lužnika do Straže.

Preberite več ...

tekmovanje_gasilske_zveze_cerkno_v_smucanju1 V soboto 28. 2. 2010 smo uspešno izpeljali veleslalomsko tekmo za pokal GZ Cerkno v Jaznah.Ekipa PGD Plužnje si je prismučala prvo mesto med ekipami. Čestitke vsem udeležencem.


Preberite več ...

parada_2009slika

V petek 10. julija 2009 je v Otaležu potekala slavnostna akademija ob stoletnici gasilskega društva,Predstavili smo kroniko društva, ki je bila izdana ob jubileju, nato pa je sledila podelitev priznanj najbolj zaslužnim članom društva, sponzorjem in ostalim društvom.

Preberite več ...

franja2009Maraton franja je bil letos 14. junij 2009 in tudi letos so gasilci varovali zapore cest. Sodelovalo je, kar 24 prostovoljcev iz gasilskega društva Plužnje.


Preberite več ...

Več člankov...

Stran 1 od 2

Začetek
Prejšnja
1

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm