Druženje Pikniki

 

Piknik_2012V nedeljo 24. junija smo se gasilci in gasilke ter njihovi družinski člani ponovno družili na že tradicionalnem pikniku ob dnevu državnosti Slovenije. Letošnje leto nam je prostor za piknik v Pirhovem logu odstopil Ivan Pirih, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

Preberite več ...

gasilski_piknik_2011V soboto, 25.6.2011 so potekale tradicionalne gasilsko športne igre s piknikom, članov in mladine iz PGD Plužnje. Ob 9h smo se odpravili iz Pluženj, z vso potrebno opremo za igre in piknik, ki je potekal na travniku v Pirhovem logu.

Preberite več ...

piknik_2010slikaV petek 25. 6. 2010, na dan državnega praznika, smo v društvu imeli vsakoletni piknik vseh gasilcev od mlajših do starejših in njihovih družin. Navkljub slabim vremenskim napovedim za ta dan je bilo lepo sončno vreme kar je zelo pripomoglo, da so čez dan nemoteno potekale vse športne aktivnosti od odbojke, nogometa pa do balinčkanja.
Preberite več ...

piknik_2008slika Gasilsko društvo Plužnje je organiziralo piknik v Gorenjih Jaznah pri kasarni. Udeležilo se ga je lepo število članov, čeprav vreme sprva ni bilo nič kaj obetavno saj se je nad kavernami razbesnela zelo huda nevihta.

Preberite več ...

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm