Mladina
Vaja mladina 2013
Na lepo sončno soboto 5.10.2013 smo imeli skupno vajo z našo gasilsko mladino, tokrat v Pirhovem logu.
Občinsko orientacijsko tekmovanje Cerkno 2012
V soboto 21. 4. 2012 se je v Cerknem v organizaciji MK GZ Cerkno (Mladinske komisije gasilske zveze Cerkno) in PGD Cerkno odvijalo občinsko gasilsko tekmovanje v orientaciji. Kljub deževnemu vremenu, je naše društvo zastopalo pet ekip.    
Gasilsko tekmovanje v plavanju 2012
V soboto, 31. 3. 2012 smo se s pionirji udeležili gasilskega tekmovanju v plavanju v Cerknem. Letošnja udeležba je bila z naše strani zelo številčna saj se je tekmovanja iz našega društva udeležilo dvanajst pionirjev in pionirk, dva mentorja in en sodnik.    
Regijsko orientacijsko tekmovanje Bovec 2011
V soboto 3. 9. 2011. je v Bovcu potekalo regijsko tekmovanje v orientaciji. Oranizirala ga je GZ Bovec na območju bovškega letališča. Iz našega društva se je tekmovanja udeležila ekipa mlajših pionirk.    
Gasilsko tekmovanje GZ Cerkno 2011
V soboto 4.6.2011 je v Cerknem potekalo Gasilsko tekmovanje GZ Cerkno v organizaciji PGD Plužnje, PGD Šebrelje in GZ Cerkno.Tekmovanje je potekalo na parkirišči zraven "Nove" ETE od osme ure zjutraj pa vse do šeste ure popoldne. Prijavljenih je bilo 33 ekip v sedmih kategorijah; pionirji, mladinci, člani in članice A, člani in članice B ter starejši gasilci.
Občinsko orientacijsko tekmovanje Bukovo-Zakojca
V soboto 16.4.2011  je v organizaciji PGD Bukovo - Zakojca in Mladinske komisije Gasilske zveze Cerkno (MK GZ Cerkno) potekalo občinsko tekmovanje v gasilski orientaciji. Tekmovanja se je iz našega društva udeležilo štirinajst mladih gasilk in gasilcev ter štirje mentorji.
Gasilsko tekmovanje v plavanju 2011
V nedeljo 6. 2. 2011 smo se s pionirji udeležili gasilskega tekmovanju v plavanju v Cerknem. Letošnja udeležba je bila okrnjena s strani vseh društev saj je bilo veliko otrok bolnih in se niso mogli udeležiti tekmovanja.
Vaja mladina 2010
Na lepo sončno soboto 9.1.2010 smo imeli že 3. vajo z gasilsko mladino, tokrat v Lazcu. Tokratna naloga mladih gasilcev in pripravnikov je bila, da zavarujejo mesto intervencije in izvedejo več napadov na goreči kozolec, en napad je bil iz Toyote ostali pa iz hidranta. Rešiti je bilo potrebno tudi ponesrečenca za, kar je poskrbela ekipa mladih bolničark.
Tekmovanje v Črnem vrhu nad Cerknem 2010
V soboto 2.10.2010 se je na smučišču v Črnem vrhu nad Cerknem odvijalo gasilsko tekmovanje Gasilske zveze Cerkno. Tekmovanje je bilo prestavljeno iz 25.9.2010. Iz našega društva so se tekmovanja udeležile tri ekipe, pionirji, mladinci in člani A.
Regijsko tekmovanje v orientaciji: Črni Vrh nad Idrijo
V soboto 3. 7. 2010 smo se z ekipo pionirk in ekipo mladincev udeležili regijskega gasilskega tekmovanja v orientaciji v Črnem Vrhu nad Idrijo.

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm