Mladina Tekmovanja

tekmovanje3

V soboto 21. 4. 2012 se je v Cerknem v organizaciji MK GZ Cerkno (Mladinske komisije gasilske zveze Cerkno) in PGD Cerkno odvijalo občinsko gasilsko tekmovanje v orientaciji. Kljub deževnemu vremenu, je naše društvo zastopalo pet ekip. 

 

Preberite več ...

Gasilsko tekmovanje v plavanju 2012V soboto, 31. 3. 2012 smo se s pionirji udeležili gasilskega tekmovanju v plavanju v Cerknem. Letošnja udeležba je bila z naše strani zelo številčna saj se je tekmovanja iz našega društva udeležilo dvanajst pionirjev in pionirk, dva mentorja in en sodnik.

  

Preberite več ...

tekmovanje3V soboto 3. 9. 2011. je v Bovcu potekalo regijsko tekmovanje v orientaciji. Oranizirala ga je GZ Bovec na območju bovškega letališča. Iz našega društva se je tekmovanja udeležila ekipa mlajših pionirk.

 

 Preberite več ...

tekmovanje_cerkno_2011V soboto 4.6.2011 je v Cerknem potekalo Gasilsko tekmovanje GZ Cerkno v organizaciji PGD Plužnje, PGD Šebrelje in GZ Cerkno.Tekmovanje je potekalo na parkirišči zraven "Nove" ETE od osme ure zjutraj pa vse do šeste ure popoldne. Prijavljenih je bilo 33 ekip v sedmih kategorijah; pionirji, mladinci, člani in članice A, člani in članice B ter starejši gasilci.
Preberite več ...

orientacija_bukovo_2011V soboto 16.4.2011  je v organizaciji PGD Bukovo - Zakojca in Mladinske komisije Gasilske zveze Cerkno (MK GZ Cerkno) potekalo občinsko tekmovanje v gasilski orientaciji. Tekmovanja se je iz našega društva udeležilo štirinajst mladih gasilk in gasilcev ter štirje mentorji.

Preberite več ...

plavanje-6-2-11V nedeljo 6. 2. 2011 smo se s pionirji udeležili gasilskega tekmovanju v plavanju v Cerknem. Letošnja udeležba je bila okrnjena s strani vseh društev saj je bilo veliko otrok bolnih in se niso mogli udeležiti tekmovanja.

Preberite več ...

tekmovanje3V soboto 2.10.2010 se je na smučišču v Črnem vrhu nad Cerknem odvijalo gasilsko tekmovanje Gasilske zveze Cerkno. Tekmovanje je bilo prestavljeno iz 25.9.2010. Iz našega društva so se tekmovanja udeležile tri ekipe, pionirji, mladinci in člani A.

Preberite več ...

ori_crni_vrhV soboto 3. 7. 2010 smo se z ekipo pionirk in ekipo mladincev udeležili regijskega gasilskega tekmovanja v orientaciji v Črnem Vrhu nad Idrijo.


Preberite več ...

trebeceV nedeljo 6. junija se je v Trebenčah ogvijalo občinsko gasilsko tekmovanje. Iz našega društva se je tekmovanja udeležilo po ena ekipa mlajših pionirk in pionirjev, dve ekipi starejših pionirjev ter dve ekipi mladincev.

Preberite več ...

sladki_vrhNa osnovi dogovora o sodelovanju med Gasilsko zvezo Slovenije in Gasilsko zvezo Hrvaške je Gasilska zveza Slovenije v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenske Gorice organizirala že 12. srečanje gasilske mladine. Srečanj je bilo v soboto, 22. maja 2010 v Sladkem vrhu (PGD Paloma-Sladki vrh- GZ Slovenske Gorice).
Preberite več ...

Več člankov...

Stran 1 od 2

Začetek
Prejšnja
1

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm