Operativa Intervencije


plaz_2013Gasilci PGD Plužnje in vaščani KS Otalež smo na terenu že od nedelje 2.2.2014. V članku si lahko ogledate nekaj slik iz zadnjih dni.

Preberite več ...


plaz_2013V nedeljo 2.3.2014, je na cesto Plužnje - Otalež - Jazne in Plužnje - vrh vasi Lazec padlo veliko dreves, ki niso zdržali teže ledu in snega. Zato sta že zjutraj ob 7:00 dva člana odšla iz doma z gasilskim voziom GV-GP1 z namenom, da se oceni kakšno je stanje na cestah.

Preberite več ...

intervencija

V četrtek 23. 8. 2012 smo ob 9:35 prejeli klic gospodarja kmetije Na' Prikraj v vasi Lazec. Obvestil nas je, da mu je močan veter odkril del strehe stanovanjskega objekta ter del strehe gospodarskega objekta.

Preberite več ...

intervencijaV petek 3. 8. 2012 smo gasilci GZ Cerkno dobili poziv za pomoč pri gašenju požara na Sveti gori. Ob 16:00 smo so iz Cerkna odpravili gasilci PGD Plužnje in gasilci PGD Cerkno v Stopniku pa so se nam pridružili še gasilci PGD Šebrelje.

 

 Preberite več ...

intervencijaV torek, 17. 7. 2012 ob 16.45 je v bližini kraja Plužnje, občina Cerkno, jadralni padalec zasilno pristal na drevesu. Padalec se je z drevesa rešil sam, padalo pa so mu z drevesa sneli gasilci PGD Plužnje.

 intervencijaV nedeljo 11.9.2011 smo ob 19:06 dobili poziv o delovni nesreči s traktorjem v Jaznah. Na intervencijo smo izvozili z GVM-1 in petimi (5) gasilci. Poziv so dobili tudi gasilci PGD Cerkno, ki so izvozili z GVV-1 in PV-1 in osemnajstimi (18) gasilci.

 

 Preberite več ...

intervencija_kacjanovse_2011V sredo 1. 6. 2011 smo ob 14.26 dobili poziv, da je v Jaznah na domačiji v "Kacjanovš", med nevihto zaradi udara strele zagorel stanovanjski objekt. Izvozili smo z enim vozilom ter dvanajstimi gasilci, naknadno je prišlo še 6 gasilcev. Aktivirani so bili še gasilci PGD Cerkno, ki so izvozili s petimi vozili ter dvajstimi gasilci in PGD Sovodenj z dvema voziloma ter triindvasetimi gasilci, skupaj smo požar pogasili in preprečili razširitev požara na gospodarski objekt ter začeli s sanacijo stanovanjskega objekta. Pogorelo je celotno ostrešje ter starejši del hiše. 

 

Preberite več ...

intervencija_masore_prvi_majV nedeljo 1.5.2011 ob 16.50 je med nevihto v Masorah pri domačiji "Pr' Benditu", udar strele zanetil požar na gospodarskem poslopju. Živali so iz hleva rešili lastniki in sosedje. Ogenj je uničil ostrešje stavbe, poškodovana je tudi notranjost objekta. Posredovali so gasilci PGD Spodnja Idrija, PGD Idrija in PGD Plužnje.

 


Preberite več ...

travniski_pozar_pluznje12.03.2011 ob 15.00 smo dobili poziv da v Plužnjah gori travnik blizu gozda. Izvozili smo z GV-V1 in GVM-1 ter 18 gasilci. Po prihodu na kraj požara smo videli, da gori tudi manjši senik velikosti 10 m2.
 
Preberite več ...

int_avtoV soboto 27. 2. 2010 ob 17:38 so nas obvestili, da v neposredni bližini stanovanjske hiše v Plužnjah gori osebni avtomobil. Na kraj so naši gasilci odšli z PV-1 z visokim tlakom ter 16 gasilcev in požar uspešno pogasili.
Preberite več ...

Več člankov...

Stran 1 od 2

Začetek
Prejšnja
1

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm