Razno Arhiv novic

Christmas

V prihodnjih dneh bomo Vas, krajane območja, ki ga pokriva naše gasilsko društvo, obiskali na vaših domovih, ter vam zaželeli mirne praznike in srečno, varno predvsem pa zdravo leto 2018. Kakor je že v navadi, vam bomo tudi letos prinesli naše koledarje za prihodnje leto.
Preberite več ...

defibrilatorV petek 1. 6. 2012 ob dvajseti uri smo se krajani in gasilci PGD Plužnje zbrali v zadružnem domu v Otaležu, kjer je direktor zdravstvenega doma Idija mag. Marko Hvala predsedniku krajevne skupnosti Otalež, Robertu Tavčarju predal v uporabo prenosni defibrilator. 

 

Preberite več ...

prikolica_pgdV petek 7. 10. 2011 smo v društvo pripeljali novo tovorno prikolico, ki je zamenjala staro in dotrajano prikolico, ki smo jo imeli do sedaj. Namenjanena bo za prevez motorne brizgalne in opreme potrebne za trodelni napad. 

Preberite več ...

nova_pumpa1V sredini julija smo v društvu kupili novo motorno brizgalna Johstadt Zl-1500.Motorna brizgalna nemškega proizvajalca Johstadt z dvotaktnim motorjem s 625ccm in 49 KM, ki se uporablja tudi za ultra lahka motorna letala. Brizgalna je zamenjala staro brizgalno Rosenbauer RK40, ki nam je odlično služila vsa ta leta in nam bo še naprej.

 Preberite več ...

Obvestila za člane

Trenutno ni obvestil!

Obvestila za mladino

Trenutno ni obvestil!

Doniraj 0.5%

doniraj

Kronika društva

kronika

Facebook stran

YouTube stran

youtubelogo

Vremenska napoved


Vreme

Spin - grafični prikaz

spin-graficni-prikaz

Požarna ogroženost

warning_si-fire

Radarska sl. padavin

radarska_slika_padavin

Hidroalarm

hidroalarm